top of page

podpora

Dostava in vračilo blaga

Roki

Dobavni rok za izdelke na zalogi in manjša naročila je predvidoma 3 do 5 dni.

Za izdelke, ki niso na zalogi in za večja naročila je dobavni rok predvidoma 5 do 10 dni ali več, odvisno od velikosti naročila.

Predvideni roki dobave so objavljeni pri vsakem posameznem izdelku, za točen rok in stanje zaloge izdelkov pa je potrebno kontaktirati ponudnika.

Ponudnik bo blago v dogovorjenem roku pripravil in odposlal po pošti oz. izročil ob osebnem prevzemu.

 

Dostava

Za dostavo pošiljk skrbi Pošta Slovenije. Rok dostave po Sloveniji za priporočene pošiljke je 1 do 3 delovne dni. Za zamude pri dostavi pošiljk po pošti ponudnik ne more odgovarjati.

Poštnina po Sloveniji znaša 2,5 EUR, v tujino pa 6 EUR, razen če ni navedeno drugače pri opisu izdelkov oziroma pri zaključku nakupa.

Plačilo po povzetju je možno samo za dostavo po Sloveniji. Kupec mora ob tem Pošti Slovenije poravnati znesek vplačilnega dokumenta (obrazec UPN) po veljavnem ceniku, ki je na voljo na spletni strani https://www.posta.si/ceniki (Cenik ostalih storitev). Ta znesek ni vključen v poštnino.

Vračilo blaga

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 15 dni od prejema izdelka sporoči ponudniku na e-naslov, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

V roku 15 dni po sporočilu mora kupec blago na lastne stroške v nespremenjeni količini, nerabljeno, v originalni embalaži in nepoškodovano poslati/dostaviti na naslov ponudnika. Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.

Kupcu v roku 30 dni od prejema sporočila ponudnik vrne kupnino izdelka. Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec.

Za izdelke narejene po meri, odstop od nakupa v roku 15 dni brez navedbe razloga ni mogoč. V primeru izdelkov narejenih po meri, lahko kupec uveljavlja reklamacijo v roku 60 dni. Reklamacija mora biti pisna in mora vsebovati:

- točno navedbo izdelka ali več izdelkov,

- napako, ki se reklamira in

- priložen mora biti originalni račun.

Kupec mora omogočiti ponudniku, da izdelek pregleda.

Ponudnik kupcu odgovori najkasneje v roku 8 dni. V primeru upravičenosti reklamacije, ponudnik kupcu ponudi odpravo napake, nov izdelek ali možnost odstopa od pogodbe.

bottom of page